Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 60g21kcal2.7g1.2g0.2g1.5g
Paprika punainen 30g8.8kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Palvikinkku HK 3%23g23kcal4.1g0.1g0.7g0g
Sipuli, paistettu 15g15kcal0.2g0.7g1.2g0.3g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Herkkusieni 30g4.8kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)15g31kcal0.2g6.9g0.3g0g
Kidneypapu, suolaliemessä60g66kcal4.7g10.8g0.3g4.8g
Papu valkoinen, keitetty 60g65kcal5.1g8.4g0.2g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana642g948kcal36g59.4g60.2g23.6g
Valittu annoskoko321g474kcal18g29.7g30.1g11.8g
Annoskoko puolitettuna161g237kcal9g14.9g15.1g5.9g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613