Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g94g253kcal16.4g0g20.6g0g
Sipuli 43g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g13g10kcal0.6g1.7g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g6.7g21kcal1.1g3.6g0.2g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g11g10kcal0.3g0.4g0.7g0.1g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana642g680kcal37.8g15.6g50.6g3.4g
Valittu annoskoko321g340kcal18.9g7.8g25.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna161g170kcal9.5g3.9g12.7g0.9g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390