Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu120g49kcal0.2g11.3g0.1g2.2g
Raparperi 80g27kcal0.6g4.4g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g100g391kcal0g98.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana642g935kcal1.6g228g0.4g6.6g
Valittu annoskoko321g468kcal0.8g114g0.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna161g234kcal0.4g57g0.1g1.7g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970