Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 15g10kcal0.7g1.4g0.1g0.5g
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 29g10kcal1.3g0.6g0.1g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g44g26kcal0.7g5.7g0g0.4g
Pestokastike, yrttikastike 11g54kcal0.9g0.2g5.5g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)66g85kcal11.8g1.4g4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana642g415kcal31g19.4g23.8g4.4g
Valittu annoskoko321g208kcal15.5g9.7g11.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna161g104kcal7.8g4.9g6g1.1g
Arvot/100g100g65kcal4.8g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794