Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 109g20kcal0.6g2.7g0.4g0.8g
Sipulikuutiot rainbow2.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g109g38kcal1.1g7.1g0.5g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa55g44kcal2.5g7.1g0.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa33g98kcal7.5g0g7.5g0g
Basilika, tuore11g4.4kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana642g413kcal24.2g35.4g18g2.4g
Valittu annoskoko321g207kcal12.1g17.7g9g1.2g
Annoskoko puolitettuna161g103kcal6.1g8.9g4.5g0.6g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.5g2.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511