Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Lanttu 38g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl25g85kcal0.5g0.7g8.7g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow50g40kcal2.1g6.5g0.4g1.5g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g75g60kcal12.7g0g0.6g0g
Katkarapu 23g15kcal3.2g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana643g467kcal38.2g19.2g24g5g
Valittu annoskoko321g233kcal19.1g9.6g12g2.5g
Annoskoko puolitettuna161g117kcal9.6g4.8g6g1.3g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208670