Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.6kcal0.1g1.4g0g0.6g
Purjosipuli 16g3.6kcal0.3g0.4g0g0.3g
Seiti x-tra47g38kcal8g0.5g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.6g4.1kcal0.2g0.2g0.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.3g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g6.3g4.6kcal0.3g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana642g159kcal19g16.4g1.6g2.4g
Valittu annoskoko321g79kcal9.5g8.2g0.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna161g40kcal4.8g4.1g0.4g0.6g
Arvot/100g100g25kcal3g2.6g0.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448