Hortonomin hernekeitto

Kuori ja suikaloi porkkanat, keitä 5 min. Lisää hernekeittotiiviste purkista, kinkkusuikaleet ja kuumenna kiehuvaksi.

Mausta keitto sinapilla, valkosipulilla ja meiramilla tai timjamilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purkkihernekeitto (Jalostaja), annos 430g138g73kcal7.9g7.3g1.2g0g
Korpela ylikypsä saunapalvi, annos 350g48g48kcal8.2g0.5g1.4g0g
Porkkana 48g16kcal0.3g2.7g0.1g1.2g
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.6g4.5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Sinappi 5.1g6.8kcal0.2g0.7g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana643g297kcal33.4g22.8g6.8g2.6g
Valittu annoskoko322g149kcal16.7g11.4g3.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna161g74kcal8.4g5.7g1.7g0.7g
Arvot/100g100g46kcal5.2g3.5g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142580