Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g85g65kcal1.9g0.4g6.2g0g
Sipuli 62g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g4g0.1g0.2g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 56g68kcal1.8g2.5g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana643g342kcal10.2g19.8g24g2.6g
Valittu annoskoko322g171kcal5.1g9.9g12g1.3g
Annoskoko puolitettuna161g86kcal2.6g5g6g0.7g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612