Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell113g124kcal26g0g2.4g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g5.6g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka5.6g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g9g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herne-maissi-paprika, Pirkka38g26kcal1.5g4.1g0.3g1.2g
Makaroni, keitetty, suolaa 151g145kcal4.5g29.5g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana643g596kcal64.6g67.8g6.4g6g
Valittu annoskoko322g298kcal32.3g33.9g3.2g3g
Annoskoko puolitettuna161g149kcal16.2g17g1.6g1.5g
Arvot/100g100g93kcal10g10.5g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566