Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 200g732kcal21g149.8g2.1g10.6g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g640g1747kcal128g6.4g134.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6428g11729kcal1026.6g350.4g684.6g32.6g
Valittu annoskoko3214g5864kcal513.3g175.2g342.3g16.3g
Annoskoko puolitettuna1607g2932kcal256.7g87.6g171.2g8.2g
Arvot/100g100g183kcal16g5.5g10.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233