Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen999g1388kcal189.8g0g69.9g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1998g699kcal20g129.8g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6432g4636kcal424.8g278.8g200.6g6.8g
Valittu annoskoko3216g2318kcal212.4g139.4g100.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna1608g1159kcal106.2g69.7g50.2g1.7g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115413