Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Korppujauho 160g586kcal16.8g119.8g1.6g8.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)400g340kcal4g14g28g0g
Voileipäkinkku,snellman96g98kcal17.3g1g2.7g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Puolukka 480g186kcal2.1g32.6g2.4g12.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6432g9186kcal749.2g357.4g515.4g49.4g
Valittu annoskoko3216g4593kcal374.6g178.7g257.7g24.7g
Annoskoko puolitettuna1608g2297kcal187.3g89.4g128.9g12.4g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.6g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514