Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)916g2092kcal174g0g155.6g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)893g411kcal15.2g71.4g7.1g14.3g
Valkosipuli 114g124kcal9g18.7g0.7g2.4g
Vesi458g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g687g2266kcal89.3g439.5g19.2g58.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g149g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6432g9869kcal576.8g1077g365.8g157.6g
Valittu annoskoko3216g4934kcal288.4g538.5g182.9g78.8g
Annoskoko puolitettuna1608g2467kcal144.2g269.3g91.5g39.4g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786