Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi965g1196kcal28.9g322.2g5.8g0g
Sokeri 547g2219kcal0g546.2g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g499g708kcal62.3g1.5g51.3g0g
Margariini 80% keskiarvo322g2283kcal1g0.6g257.3g0g
Perunajauhot,rainbow643g2084kcal0.6g521g0.6g9g
Vehnäjauho puolikarkea 209g717kcal21.3g146.3g2.5g7.3g
Leivinjauhe 32g57kcal1.7g12.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6432g18529kcal231.6g3100g635g33g
Valittu annoskoko3216g9265kcal115.8g1550g317.5g16.5g
Annoskoko puolitettuna1608g4632kcal57.9g775g158.8g8.3g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901