Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2094g6712kcal560.6g0g501.3g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]419g1414kcal50.3g0g155g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia299g449kcal50.9g0g26.9g0g
Juusto, mozzarella 180g468kcal33.4g0g36.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g60g62kcal4.7g9.8g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6432g18678kcal1441g20.6g1473.8g2.4g
Valittu annoskoko3216g9339kcal720.5g10.3g736.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna1608g4670kcal360.3g5.2g368.5g0.6g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588