Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 691g87kcal7.7g6.8g1.4g6.9g
Tomaatti, tuore601g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Tonnikala öljyssä 902g1711kcal244.5g0g81.2g0g
Kurkku, tuore361g36kcal2.2g6.1g0.4g2.5g
Kananmuna, keitetty 661g943kcal82.7g2g67.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6432g5799kcal681.4g75.4g305.2g35.6g
Valittu annoskoko3216g2900kcal340.7g37.7g152.6g17.8g
Annoskoko puolitettuna1608g1450kcal170.4g18.9g76.3g8.9g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421751