Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2108g381kcal11.8g52.7g8.4g14.8g
Paprika keltainen 241g73kcal2.3g12.3g0.5g4.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g181g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli602g1807kcal22.3g27.1g180.7g0.6g
Oliiviöljy 84g746kcal0g0g84.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6432g6108kcal77.4g201.6g548.6g46.6g
Valittu annoskoko3216g3054kcal38.7g100.8g274.3g23.3g
Annoskoko puolitettuna1608g1527kcal19.4g50.4g137.2g11.7g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716