Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 58g17kcal0.7g2.8g0.1g1g
Valkopippuri 2.3g6.4kcal0.2g1g0g0.6g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt70g32kcal2.2g3.4g1g0g
Pekoni rasvainen 49g184kcal5.9g0g18.1g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 140g193kcal26.2g0g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana644g866kcal70.4g14.4g58g3.2g
Valittu annoskoko322g433kcal35.2g7.2g29g1.6g
Annoskoko puolitettuna161g216kcal17.6g3.6g14.5g0.8g
Arvot/100g100g134kcal10.9g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197849