Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha70g116kcal13.3g0g7g0g
Kaali, valkokaali88g19kcal1.1g3g0.2g1.8g
Kesäkurpitsa zucchini 96g17kcal0.5g2.4g0.4g0.7g
Purjosipuli 35g8kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g7.9g6.6kcal0.3g1.5g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.9g0.7kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow2.6g24kcal0g0g2.6g0g
Hunaja 2.6g8.7kcal0g2.1g0g0g
Hunaja 1.2g4kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana644g410kcal31.6g22.2g20.6g6.6g
Valittu annoskoko322g205kcal15.8g11.1g10.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna161g102kcal7.9g5.6g5.2g1.7g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.4g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821