Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g87g83kcal17.5g0g1.5g0g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Makaroni, tumma 87g314kcal11.8g57.4g2.6g5.2g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g73g30kcal1g5.9g0.2g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g73g87kcal2.5g2.6g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana644g1055kcal65.6g131.8g26.2g10.4g
Valittu annoskoko322g528kcal32.8g65.9g13.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna161g264kcal16.4g33g6.6g2.6g
Arvot/100g100g164kcal10.2g20.5g4.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001