Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili paprika punainen3.2g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska 70g21kcal0.4g3.7g0.1g1.3g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.5g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)56g47kcal3.4g9g0.2g2.9g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 56g77kcal1.5g13.7g1.3g2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g93kcal10.7g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana644g498kcal32.6g55.8g15.2g12.8g
Valittu annoskoko322g249kcal16.3g27.9g7.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna161g125kcal8.2g14g3.8g3.2g
Arvot/100g100g77kcal5.1g8.7g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345530