Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 21g29kcal1.8g3.8g0.4g1.1g
Papu valkoinen, keitetty 24g26kcal2g3.4g0.1g1.7g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kaali, valkokaali32g6.8kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Tomaattimurska 43g13kcal0.2g2.3g0.1g0.8g
Rajah Mild Curry Paste (10g)5.4g7.7kcal0.2g0.5g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 161g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 16g51kcal3.9g7.4g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana645g291kcal17.4g38.8g4.8g12g
Valittu annoskoko323g145kcal8.7g19.4g2.4g6g
Annoskoko puolitettuna161g73kcal4.4g9.7g1.2g3g
Arvot/100g100g45kcal2.7g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916