Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 7.1g27kcal0g0.4g2.9g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g90g39kcal0.4g3.7g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g225g243kcal43.9g0g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana645g618kcal88.6g8.2g21.2g0g
Valittu annoskoko323g309kcal44.3g4.1g10.6g0g
Annoskoko puolitettuna161g155kcal22.2g2.1g5.3g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204184