Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g35g79kcal3.8g5.9g5.5g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g49g29kcal0.7g6.3g0g0.4g
Lanttu 14g3.9kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala4.1g12kcal0.8g0.2g0.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.6kcal0.1g1.2g0g0.5g
Valio voi2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana645g306kcal11.2g29.4g17.2g2.6g
Valittu annoskoko323g153kcal5.6g14.7g8.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna161g76kcal2.8g7.4g4.3g0.7g
Arvot/100g100g47kcal1.7g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322484