Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g125g30kcal1.5g4.3g0.3g2.6g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka25g2.8kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g23g6.7kcal0.3g1.1g0.1g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana645g93kcal4.8g13.8g1.2g6.6g
Valittu annoskoko323g46kcal2.4g6.9g0.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna161g23kcal1.2g3.5g0.3g1.7g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405913