Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g249g51kcal1.5g9.5g0.7g3.5g
Rucola, lautaselinen n. 30g19g2.8kcal0.2g0.4g0g0.3g
Rypsiöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana645g298kcal5.6g25.8g19g9.2g
Valittu annoskoko323g149kcal2.8g12.9g9.5g4.6g
Annoskoko puolitettuna161g74kcal1.4g6.5g4.8g2.3g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68927