Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow56g56kcal13g0g0.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g39g110kcal7.4g0g8.6g0g
Ruokakerma Valio 5%31g19kcal0.4g0.9g1.6g0g
Sokeri3.8g15kcal0g3.8g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g157g55kcal1.6g10.2g0.8g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana645g560kcal46g33.6g26.4g1.2g
Valittu annoskoko323g280kcal23g16.8g13.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna161g140kcal11.5g8.4g6.6g0.3g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752