Jauhelihapasta kalkkunasta ja kesäkurpitsasta

Pese ja leikkaa suuren kesäkurpitsan päätykovat pois.

Suikaloi pituussuunnassa omenankuorintaveitsellä nauhapastan paksuiseksi koko kurpitsa.

Puolita kaikki pestyt kirsikkatomaatit (1/2 rasiaa), silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Laita pannulle öljy, kuumenna se ja paista siinä kalkkunanjauheliha.

Lisää sipulit ja tomaattipyree.

Lisää mausteet, suola, tomaatit ja ketsuppi kun sipulitkin ovat kypsyneet ja viimeiseksi kesäkurpitsaviipaleet.

Paista vielä muutama minuutti kunnes kesäkurpitsasuikaleet ovat pehmeitä ja taipuvaisia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 369 grammaa

Mei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 117g21kcal0.7g2.9g0.5g0.8g
Kirsikkatomaatti, 50g37g7.3kcal0.2g1.4g0.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g10g7.6kcal0.5g1.3g0g0g
Kalkkunan Jauheliha (Kariniemi), annos 400g117g162kcal22.2g0g8.2g0g
Heinz ketsuppi5.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Basilika, kuivattu 0.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.9g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli, kokonainen 50g29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.2g
Rypsiöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana646g491kcal49g19g23.6g3g
Valittu annoskoko323g246kcal24.5g9.5g11.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna162g123kcal12.3g4.8g5.9g0.8g
Arvot/100g100g76kcal7.6g2.9g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325696