Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 140g42kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g304g85kcal1.8g18.1g0.6g7.6g
Peruna, keskikokoinen 60g280g168kcal4.2g36.4g0.3g2.5g
Bataatti, kuorittu 280g227kcal4.4g47.2g0.1g8.4g
Rypsiöljy 65g578kcal0g0g65.4g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)584g204kcal9.3g40.3g0.6g8.2g
Vesi1168g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g26g64kcal1.5g2.2g5.4g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g374g1289kcal93.4g224.2g8.2g37.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6440g5316kcal232.8g750.2g161.8g133g
Valittu annoskoko3220g2658kcal116.4g375.1g80.9g66.5g
Annoskoko puolitettuna1610g1329kcal58.2g187.6g40.5g33.3g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.6g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959