Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g525g105kcal9.4g11.5g1.6g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g525g158kcal24.1g10.5g1.6g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g33g29kcal1g1.1g2.3g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g23g86kcal0.2g19.6g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1750g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g350g228kcal45.5g7g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6440g1244kcal162.8g104.4g14.6g1.4g
Valittu annoskoko3220g622kcal81.4g52.2g7.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna1610g311kcal40.7g26.1g3.7g0.4g
Arvot/100g100g19kcal2.5g1.6g0.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337139