Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1000g1390kcal190g0g70g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2000g700kcal20g130g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6440g4642kcal425.2g279.2g200.8g6.8g
Valittu annoskoko3220g2321kcal212.6g139.6g100.4g3.4g
Annoskoko puolitettuna1610g1161kcal106.3g69.8g50.2g1.7g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115413