Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g933g3453kcal42g289.3g233.3g34.5g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g350g676kcal66.5g0.4g45.5g0g
Katkarapu 420g287kcal60.6g0g4.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu420g529kcal46.2g1.3g37.8g0g
Maito, Kevyt467g215kcal14.9g22.4g7g0g
Kuohukerma,valio,2dl233g793kcal4.7g7g81.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa233g700kcal53.7g0g53.7g0g
Tilli, tuore 47g14kcal1.7g0.4g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6440g13398kcal583.6g652.8g928.4g75g
Valittu annoskoko3220g6699kcal291.8g326.4g464.2g37.5g
Annoskoko puolitettuna1610g3349kcal145.9g163.2g232.1g18.8g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415