Broilerinfilee-pekonirullat

- Leikkaa fileet pitkittäissuunnassa puoliksi, eli ohuemmiksi fileiksi (rullautuvat helpommin).

- Levitä filee kerrallaan leikkuulaudalle.

Lisää haluamiasi mausteita.

(esim.

sitruunapippuria)

- Levitä jokaiselle fileelle kunnon nokare Creme Bonjour Cuisinea.

- Rullaa filee kasaan ja kääri pekoniin.

Jokaiseen fileeseen riittää yksi pekoniviipale.

- Pujota pari coctailtikkua fileestä läpi, niin että rullattu pekoni pysyy fileen ympärillä.

- Paista pannulla miedolla lämmöllä nokareessa voita.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Kenya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)2240g2509kcal515.2g0g47g0g
Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus467g607kcal14g9.3g60.7g0g
Rainbow pekoniviipale (Rainbow), annos 100g513g1437kcal92.4g2.6g118.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6440g9106kcal1243.2g23.8g451.6g0g
Valittu annoskoko3220g4553kcal621.6g11.9g225.8g0g
Annoskoko puolitettuna1610g2276kcal310.8g6g112.9g0g
Arvot/100g100g141kcal19.3g0.4g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281129