Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2422g583kcal43.8g53.3g7.3g55.7g
Sipuli 570g172kcal7.1g27.4g1.1g9.7g
Valkosipuli 114g123kcal9g18.6g0.7g2.4g
Oliiviöljy 57g504kcal0g0g57g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g57g177kcal4.8g33.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6440g3119kcal129.4g264.8g137.8g135.6g
Valittu annoskoko3220g1559kcal64.7g132.4g68.9g67.8g
Annoskoko puolitettuna1610g780kcal32.4g66.2g34.5g33.9g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664