Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis2398g2686kcal527.5g0g71.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 150g105kcal1.9g16.9g1.9g5.8g
Jauheliha, sika-nauta 599g1327kcal104.9g0g101.9g0g
Mustapippuri 75g210kcal8.2g28.7g2.5g19.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6444g8654kcal1285g91.2g356.4g51.4g
Valittu annoskoko3222g4327kcal642.5g45.6g178.2g25.7g
Annoskoko puolitettuna1611g2164kcal321.3g22.8g89.1g12.9g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114524