Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g901g3425kcal48.7g288.4g225.3g15.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.3g0g
Tomaatti 789g180kcal4.4g27.2g2.4g11g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 451g1348kcal81.1g5.4g112.7g0g
Pinjansiemenet, Parrots56g349kcal16.3g7.3g31g2.1g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 451g596kcal11.9g14.4g54.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)113g142kcal12.4g0.3g10.1g0g
Juusto, mozzarella 225g587kcal41.9g0g45.7g0g
Sipuli, tuore225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6444g13578kcal439.2g707.6g986.2g64.4g
Valittu annoskoko3222g6789kcal219.6g353.8g493.1g32.2g
Annoskoko puolitettuna1611g3395kcal109.8g176.9g246.6g16.1g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126905