Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g88g105kcal16.6g0g4.4g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Tomaattimurska 175g52kcal1g9.3g0.4g3.3g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 6.6g7.1kcal0.5g1.1g0g0.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g1.3g4.9kcal0.2g0.8g0.1g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g484kcal38g27.2g23.2g8.6g
Valittu annoskoko324g242kcal19g13.6g11.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna162g121kcal9.5g6.8g5.8g2.2g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431070