Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g263g63kcal3.1g8.9g0.5g5.5g
Voi, 1 tl, 5 g44g319kcal0.4g0.4g35g0g
Hunaja 18g58kcal0.1g14.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana647g880kcal7.2g46.8g71g11g
Valittu annoskoko324g440kcal3.6g23.4g35.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna162g220kcal1.8g11.7g17.8g2.8g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.2g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357