Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g44g158kcal19.7g17.5g2.6g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g1196g4185kcal143.5g848.8g25.1g35.9g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g797g1435kcal119.6g167.4g34.3g350.7g
Rypsiöljy rainbow199g1793kcal0g0g199.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 996g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6464g15141kcal565.6g2067.4g522.6g773.2g
Valittu annoskoko3232g7570kcal282.8g1033.7g261.3g386.6g
Annoskoko puolitettuna1616g3785kcal141.4g516.9g130.7g193.3g
Arvot/100g100g234kcal8.8g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330