Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl639g2876kcal45.4g409g121.4g21.1g
Voi 256g1854kcal3g1g207.8g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g959g3259kcal19.2g25.9g345.1g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g639g1725kcal51.1g76.7g127.8g0g
Sokeri 272g1102kcal0g271.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka32g128kcal0g31.6g0g0g
Kinuskikastike 320g1353kcal3g181.1g68.5g0g
Daim 56g90g488kcal3.3g53.7g28.6g0.1g
Liivatelehti, gelatiini27g95kcal23.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6464g25761kcal296.4g2100.6g1798.4g42.4g
Valittu annoskoko3232g12880kcal148.2g1050.3g899.2g21.2g
Annoskoko puolitettuna1616g6440kcal74.1g525.2g449.6g10.6g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270939