Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g266g851kcal47.9g120.5g20.5g43.9g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl1330g4655kcal186.2g851.2g41.2g73.2g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g266g825kcal45.2g143.6g7.7g34.6g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1330g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl27g239kcal0g0g26.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6464g13141kcal558.6g2230.6g192g303.4g
Valittu annoskoko3232g6570kcal279.3g1115.3g96g151.7g
Annoskoko puolitettuna1616g3285kcal139.7g557.7g48g75.9g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910