Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g1798g306kcal34.2g37.8g3.6g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g799g2717kcal16g24g279.7g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g635g2477kcal184.2g12.7g184.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6464g10999kcal468.8g149g935g0g
Valittu annoskoko3232g5500kcal234.4g74.5g467.5g0g
Annoskoko puolitettuna1616g2750kcal117.2g37.3g233.8g0g
Arvot/100g100g170kcal7.3g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355931