Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 400g91kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl36g324kcal0g0g36g0g
Tomaattimurska 266g78kcal1.5g14.1g0.5g5.1g
Vesi533g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 1065g826kcal187.1g0g7.5g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g533g852kcal95.9g0g53.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6464g4567kcal588.2g95g197.8g47g
Valittu annoskoko3232g2284kcal294.1g47.5g98.9g23.5g
Annoskoko puolitettuna1616g1142kcal147.1g23.8g49.5g11.8g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69895