Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)699g2419kcal83.9g496.5g11.2g57.3g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen1399g1678kcal251.7g16.8g83.9g2.8g
Sipuli (kuorittu)192g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Paprika punainen 280g82kcal2.6g12.6g1.1g5.3g
Kesäkurpitsa zucchini 210g38kcal1.2g5.2g0.8g1.5g
Vehnäjauho puolikarkea 70g240kcal7.1g48.9g0.8g2.4g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia350g524kcal59.4g0g31.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)35g91kcal4.5g4.2g6.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6468g10249kcal825.8g1186.8g272g145.4g
Valittu annoskoko3234g5125kcal412.9g593.4g136g72.7g
Annoskoko puolitettuna1617g2562kcal206.5g296.7g68g36.4g
Arvot/100g100g159kcal12.8g18.3g4.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109927