Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 750g571kcal14.1g116.2g1.5g7.5g
Porkkana 375g123kcal2.3g20.8g0.7g9.6g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Paprika keltainen 75g23kcal0.7g3.8g0.1g1.5g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)450g585kcal81g9.9g27.4g0.4g
Vesi1125g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi11g37kcal0.5g1.7g3.1g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g150g240kcal12g7.5g18g2.2g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g150g255kcal5.2g8.2g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6471g3756kcal235.4g350.6g147.2g47.4g
Valittu annoskoko3236g1878kcal117.7g175.3g73.6g23.7g
Annoskoko puolitettuna1618g939kcal58.9g87.7g36.8g11.9g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.4g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311964