Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g1800g306kcal34.2g37.8g3.6g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g800g2720kcal16g24g280g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g636g2480kcal184.4g12.7g184.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6472g11013kcal469.2g149g936g0g
Valittu annoskoko3236g5506kcal234.6g74.5g468g0g
Annoskoko puolitettuna1618g2753kcal117.3g37.3g234g0g
Arvot/100g100g170kcal7.2g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355931