Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 210g160kcal3.9g32.5g0.4g2.1g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)75g30kcal3.1g4g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Maustekurkku30g4.9kcal0.2g0.9g0g0.5g
Ruohosipuli, tuore3.7g1kcal0.1g0.1g0g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g396kcal14.6g76.4g1.6g5.4g
Valittu annoskoko324g198kcal7.3g38.2g0.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna162g99kcal3.7g19.1g0.4g1.4g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234