Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 75g57kcal1.4g11.6g0.2g0.8g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper45g72kcal5g5.9g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Punajuuri 45g17kcal0.5g3.1g0.1g1.1g
Porkkana, keitetty, suolaton 38g13kcal0.2g2.1g0.1g1g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g75g157kcal2.3g4.7g14.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g657kcal20g59.2g36g7.4g
Valittu annoskoko324g328kcal10g29.6g18g3.7g
Annoskoko puolitettuna162g164kcal5g14.8g9g1.9g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492