Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai60g222kcal3g19.2g15g1.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g124kcal14.2g0g7.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl2g18kcal0g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g60g12kcal0.4g2.3g0.2g0.8g
Juustoraaste Arla Magre 17%15g42kcal4.3g0.4g2.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 45g8.1kcal0.3g1.1g0.2g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g45g9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g882kcal45.6g51.6g55g6.6g
Valittu annoskoko324g441kcal22.8g25.8g27.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna162g221kcal11.4g12.9g13.8g1.7g
Arvot/100g100g136kcal7g8g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448249